Propadám

Propadám

Anotace: Text trochu do hip hopu...

Propadám ve škole života
Vracim se na místa mých pádů ve snaze
Postoupit dál a najít svý místo na obloze
Hledám recept, kurva jako by nějakej byl
Abych si, co jsem se naučil, oživil

Životy jsou nepopsaný knihy, ne návody pro debily
A já mám v ruce tužku a občas s ní umim divy
Jen ten papír se zdá bejt místama nějakej černej
Řikám si co mám z toho, že se snažim bejt furt správnej a věrnej
Jak přes diody proud se cejtim usměrněnej


Nemám to v sobě, ale dělám co se dá
Než skončim v hrobě, chci tu něco nechat
I když samotnýmu se mi nedostává
Možná spravil by to chlast a nějaká tráva
Ale furt si nejsem jistej, jestli je to cesta

Rozhod jsem se bejt věrnej jen svejm cílům
Snad nebude moc těžký je naplnit, snad si nepřivodim kýlu
Možná nejsem dokonalej, ale aspoň mám snahu
A ti co si toho neváží, už jsou dávno v tahu
Jo, všechno co má smysl vyžaduje odvahu


A vztahy jak svalový stahy
Mám po krk lidskýho sobectví a pokrytectví
Možná dělám něco špatně, že nemyslim dost na sebe
Jako by to byla dneska ňáká nová cesta do nebe
Kážeme víno a absinth lejem do sebe

A zase hláška „nesprávné jméno nebo heslo“
Něco je špatně, kurva, takhle by to nešlo
Možná fakt špatný jméno mám a byl jsem špatně narozen
Tak jenom doufám, že nebyl můj mozek moc poškozen
Když jsem byl na tenhle svět vyhozen
Autor Voiceless.Messenger, 20.12.2010
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí