Ve stínu útesů...

Ve stínu útesů...

Anotace: tak moc bych se chtěla vrátit...

Vidím tě v dálce,
ostrove mých dětských snů...
jak uniknout hádce a
schovat se ve stínu útesů...

Vánoční cesmíno,
zasněžený Londýn, co v srdci mám.
Vánoční cesmíno,
ach Anglie, já se ustýskám...

Stěžuju si svému stínu,
v noci slzy mi z očí kanou...
Žaluju tu Londýnu,
nad fotkou tou poplakanou...

Odletět chci...
Daleko, ach má milovaná Anglie!!
Zamávat křídly chci,
tak jak to umí jen andělé...

nad zasněženým Oxfordem
a vidět stovky vloček...
Nad vánočním Londýnem
a nasát atmosféry alespoň trošek...

Jen kapičku malinkou,
co slzy mi zakryje...
Má milá Anglie,
proč?proč mi tak smutno je?
Autor Airen, 20.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, hypertenze, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně toužíš ,ale škoda mazat oční stín...

23.01.2011 22:07:00 | Danger

Krásné veršíky..

07.01.2011 14:21:00 | hypertenze

Povedená báseň :)

30.12.2010 14:14:00 | Blacky

miluju Londýn :-)

29.12.2010 21:28:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí