Žoldák

Žoldák

Anotace: ..

Z horké země vytažen
život procitá
hřeje se,
křičí
a neví,
proč cesta točí se
když duše procitá.

Život je necita.

Toulky do dálky
sní si své války.
Gloria viva.
Jsem živý, jsi živa.

Cestou rozrytou
směr jasný dává si
vzdává se enkláva
pro jednou,
na časy.
Autor Lochota, 20.12.2010
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, cibulea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí