z/koulení...

z/koulení...

Anotace: co se dá prožít na kuželkách....

někdy je mi
/smutno ne moji milí/
tenhle svět těsný
mám chuť šlápnout
do pedálů
rozsvítit dynama
a roztočit svíce...

může být větší polovina
než celá?
můžu pochopit část
aniž ji celou znám?

udělal jsem si seznam
toho co si ostatní myslí
ale nikdo neříká
a k tomu ještě jeden
co kdo říká
ale přitom nemyslí...

co asi popouzí
lidi Víry?
není to bezvěrec
ale člověk s otázkami...

postavil jsem se na střed
házej mon amie....

vzala si svou oblíbenou
zaklesla prsty
pohladila pohyb
propočet dráhy
a rozeběhla se v mysli...

vystrčil jsem hlavu
za okno
a zatřepal s ní...

vidíš...sněží...

svět se mění...

už cítím jak se blíží...

dráha se rozpadla
ona zapadla
protože místo tenisek
je v rockových botkách
a já se rozžhavil na písek...

lehni si...

přesypu se tvým tělem
jako vánek...

jsem malíř
a ty barva
už nemusím bloudit
v tmách
ty Jsi se mne zmocnila...

jsme dva kuchaři
s přísadami
někdy panuji já
jindy ty
ale co je poznámka důležitá
oba přítomni
mezi tím vším
protože tak to končívá
s dorty ve tváři
co nejsou možná nejlepší
ale určitě nejchutnější...

Mediteranée...
Autor enigman, 21.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 33
Poslední tipující: Jana M., Gabrielle, la loba, páááááááá, střelkyně1, Mbonita, hašlerka, Dota Slunská, divoska_jaja, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezce se to čte,též si asi zapálím františka u budu inhalovat pro bujnou inspiraci...:)

21.12.2010 20:18:00 | střelkyně1

Nadrobila si písek
na dlaň
přítomně se usmála
a olízla si ukazováček
od dortu
co setřela z tvé tváře
záře se rozprostřela
a on celá
bílá
sestoupila ..odkud.. kdo ví...

21.12.2010 19:47:00 | Mbonita

Mňam :o)) ST!

21.12.2010 18:30:00 | hašlerka

..Vzala si svou oblíbenou
/ kupodivu modrou / jaká náhoda
zaklesnutá prsty do dvanácté kulatosti
hladila pohyb, co dráhu hodlá hostit
a rozeběh jí klidu nedodá
usrkne laté s nadýchanou pěnou
a v rockové melodii roztančí se ku kříži
a když pak rozžhaví se písek, znovu namíří
by nejchutnější vánek vdýchla do sebe...

..poslední vlak odjíždí totiž do nebe...

21.12.2010 13:07:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí