Vianočné..

Vianočné..

Anotace: .. nebo

Vianočné nebo nie je ako iné
ticho si spieva
uprostred neho súhvezdia nehybné
rozochvel prievan

v mrazivom vzduchu celá sa trbliece
hviezd šperkovnica
kto s hviezdnym prachom vyprášil koberce?
z tmy lietavica

dnes nám nezhasne, púšťa z hracej skrinky
koledy dávne
anjelských zvonkov hlahol cingi lingi
z diaľky doľahne

vianočné nebo nie je ako iné
kto s ním si spieva
toho hlas s piesňou Tichej noci splynie
laďme.. už sa stmieva
Autor Petbab, 21.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, modrá..., labuť, Lota, slnečnica, Mbonita, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmmmm... páči sa mi... niet čo dodať viac :)

22.12.2010 00:03:00 | slnečnica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí