co je zase tohle...? bestie...

co je zase tohle...? bestie...

Anotace: lidské tělo je bestie,když duše chce žít tak tělo už nežije,je to rozkoš nebo balada?

je to rozkoš nebo balada?
je to víla a taky záhada

je to růže na poušti?
nebo síla co mě opouští...

je to třešnička co měla být na dortě?
nebo peníz chybějící v resortě?

je to politik co umírá?
nebo můza co se nevtírá?

je to rozkoš na poušti
a taky záhada co mě opouští
je to třešnička na dortě a mrtvý politik v resortě...
Autor prync, 21.12.2010
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí