Drak

Drak

Anotace: ...

dračí krví zdobí kvítí
a jílec jeho meče
poset slzou nedožití

davy lidí stojíc kolem
přihlíží a děsí se
zvítězí-li dobro nad zlem

"AMEN" - znělo v dál
pak ale plamen
všechno vzal
a drak jako vítěz
znuděný smrtí
od lidské krve krví svou
očistil kvítí
a tiše se jim smál
Autor Narrion, 21.12.2010
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Mejaleleth, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, pěkné

21.12.2010 21:01:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí