Něco mne vzbudilo

Něco mne vzbudilo

Anotace: ...

Něco mne vzbudilo. Nějaký šramot ve tmě
Vstávám, postel skřípe – otvírám

…Je štědrá noc…

Nikde nic. Nikde nikdo. To snad praskot ve mně
místo Chárona oznamuje mi, že umírám
Autor Chašmodský, 21.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, malá slečna, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí