Hranice plnoletosti

Hranice plnoletosti

Anotace: ...

Jako malá jsem snívala
o věku osmnácti let.
Jak naivní jsem bývala,
když věřila jsem,
že se pro mě změní svět.

Vše zůstalo při starém,
snad jen já se měním.
Pro můj snový svět.

Jako malá,
chtěla jsem mít zámek z ledu.
Teď když už jsem „stará“,
chtěla bych věřit.
Věřit, že to svedu.

Však už dávno nejsem optimista
a nevěřím na zázraky.
Spíš je ze mě realista,
který doufá v šťastné konce…
Autor Taloued, 21.12.2010
Přečteno 638x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí