V osadě zlomených květů

V osadě zlomených květů

Anotace: S únavou,ale úsměvem na rtu

V osadě zlomených květů
Zatoulal se splín únavy
Srdce je ušité namíru z meďi

Úsměvy mrazí a ozvěny jsou černé
Jiskření safíru odhání pokřivené věty
Ručně balené otisky uvnitř bublin

Čerstvý vzduch co si rád hraje
Míchá karty jako život
Starorůžový odstín na kousku retu

V nekonečnu krajek a vanilkového kouře
Z barevné kolekce přichází tichý dotek
Houpe ji v kapse

Ztrácí písmena a směje se
Sobí(mu) svetru v kousku nostalgie
Postává v rohu

Ale neztrácí se,naslouchá...
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 21.12.2010
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svetr mě dostal...

06.01.2011 11:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí