Mohu létat?

Mohu létat?

Anotace: Ano mohu jen víc mávat křídly

Sbírka: šedý je člověk

Zas táhnou husy
nad hlavou mou
v mracích ztrácí se jejich šik
Padající listí
šustí pod nohou mou
malé dítě pláče že upadlo dřív
než stačilo vstát

Táhnout jak ptáci
z místa se hnout
mávnout jen křídly letět o kousek dál
plout čistou
večerní oblohou
nevzlykat nad vším,nepodlehnout
bídě co mám

Rány a střelba
husy padající
pytlák si přišel ke svému zas
Já zkoušel vzlétnout
usměv tápající
Jen tvrdá rána dobité tělo
málo jsi mával
málo jsi mával!!!

Příště příště poletím,
.....................
Autor Hadejede, 21.12.2010
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí