Barvy podzimu

Barvy podzimu

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Tak sepsala jsem jednou
teorii temnou
o barvách podzimu
o paletě coloru

A půjdu zpívat do sboru!
Nevadí že
nemám hlas
hlavně věnovat ten čas

Zasvítil kolem
barev jas
rozkvetly listy stromů
spadaly na zem

Jsem jako blázen
zvu tě domů
ikdyž tě neznám
a pepřák v kapse nemám

Mohu ti věřit
a společně
čekat na zimu?

Alespoň vyzkoušíme
zda při polibku
jihnu

A k barvám podzimu
i v zimě tíhnu

/barevne listi ma proste sve kouzlo
na ktere i v zime myslim
jez do srdce mi
vedle tebe vklouzlo
vsak jak trvanliost zjistim?/
Autor Lioness, 21.12.2010
Přečteno 355x
Tipy 13
Poslední tipující: Dona Quixote, Gabrielle, Larey, James Libustka, Květka Š., labuť, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí