vločka

vločka

Studené a s noblesou
padají vločky na zem
třpytící až k nebesům
vytváří pocit že jsi blázen.

třpyt jako drahocena perla
pocit štěstí na tváři
důkaz?že ti oči zazáří.

vločky jak perly ze šňůry utržené
perly jak z mušlí vytažené..
Autor zajicek.vjamce, 22.12.2010
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., aniger, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za perly jak z mušlí vatažené...

31.03.2011 00:02:00 | aniger

Tohle je opravdu krásný popis padajícího sněhu, klaním se a u mě za ST !

24.01.2011 17:02:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí