Nasednout a jet ...

Nasednout a jet ...

Anotace: ***- ... život profrčet ... / tak o to jde především .. * /

.

Do Tisíce směrů
můžeš se vždy jak kdysi ubírat
a stovky píšťal vlaků
ti budou sborem hrát ...
k odjezdu tam i domů

domů ... kde budem umírat

i když ve slunci i v polární září
budeš své vrásky počítat,
nehledej svůj věk v kalendáři,
zbytečný život ve výpisu ztrát ...

Třeba i sám, ...
zas vyraz na nádraží
a nepřestávej být ... mlád .-..

*

---------------------------------------------------

Comment 20.12.2010 19:33

*

.
Autor HarryHH, 22.12.2010
Přečteno 282x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, staranna, Jana M., Gabrielle, Ovádko, Koprtinka, Psavec, zenge, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to parádní a silné

02.01.2011 21:49:00 | staranna

cestování časem, cestování vlakama, romantika

25.12.2010 14:58:00 | Ovádko

Tak to je přesný. Jedna velká jízda... Tě zdravím.

23.12.2010 13:30:00 | Koprtinka

bacha na slepou kolej:)

22.12.2010 17:33:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí