Dej mi víc

Dej mi víc

Anotace: abych miloval...

Dej mi víc...čeho?
Co chceš mi říct?
Svého, bezhlavého...

Bez myšlenek, bez trápení
každý tep, co hlavou pálí
moc se ti chci přiblížit
však nevím, zda se spálím

Ukaž rub a ukaž líc
já nemám více tváří
otupěn a nežijíc
svou gilotu srážím

Ostří své já vkládám tobě
do rukou jež nesou žal
leč zarmoucen i v této době
zpívám píseň abych miloval
Autor Hmota, 22.12.2010
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Jakule, Antares, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí