Věčnost počátku, Věčnost konce

Věčnost počátku, Věčnost konce

Anotace: napadla mě ve věčném okamžení...a vznikl následující text

Zaspat věčnost ve vteřině.
Zapsat lásku do hvězd.
Otevřít okénko do duše.
Ověřit si pravost pěkného slova.
Cítit Tě, když nejsi se mnou.
Ctít právo života i smrti.
Sbližovat samotu s opuštěnou chvílí.
Neubližovat tomu, kdo dýchá z Tvých plic.
Nebát se dávat tvrdé facky lžím.
Nedát tělo za věčné peníze.
Smát se zbytečnostem v dlouhých chvílích.
Mást se při slově miťulije milujitě.
Lkát slzy štěstí v radosti.
Tkát předivo času na věčnost.
...

Skončit to s rozběhem...

...skočit, a v odrazu zmizet...

..

a ve vzduchu prší slzy

.

...písmenem „A“ to všechno začalo,
když se psala Věčnost
a skončí to také ve Věčnosti

I když,
jak rozeznat mince
o stejných stranách
v odlišný čas,
po kterých nemůže
sáhnout naše ruka...

...i kdyby tápala sebevíc...
Autor Tomáš Přidal, 22.12.2010
Přečteno 231x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Květka Š., Jiná, modrá..., hašlerka, reznickova20, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi až nadčasová Tome

22.12.2010 15:03:00 | Mbonita

krásná!

22.12.2010 09:45:00 | reznickova20

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí