život v přítomnosti

život v přítomnosti

Anotace: užit si přítomnost nechce statečnost ale netečnost však neni to znouzecnost

zapomínám věci minulé
ty co mi byly nemilé
nemyslím na věci budoucí
ikdyby byly slast nesoucí

užívám si co ted se děje
a klaun se opět směje
z tý komedie co kolem něho
řikám bye bye jakkákoliv něho

rezignoval sem na vztahy
ted už myslím na noční tahy
jak si zmatlat hlavu svojí
tohle se o dost lépe hojí

než na psychice rány
vím to už mi byly dány
však vždycky sem se srovnal
potom co jinak sem konal

však už nechci se k tomu vracet
a pak celý noci při hojení zvracet
proto si radši je nezpůsobím
bude to boj to dobře vím
Autor ostuda lidstva, 22.12.2010
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí