životní hra

životní hra

Anotace: život je jako hra divadelní někdy projídžíš otvory tělní někdy zase o city žadáš však nikdy nic jistý nemáš jelikož lidé sou herci a proto řikám au revoir merci

už se sebou nesetrváme
a na rozloučenou si zamáváme
vždyť dál už to cenu nemá
tak proto použiju tohle lemma

nikdy k nikomu nevaž se
odevšeho kolem odvaž se
vždyt za to nikdo nestojí
ikdyž tě svojí lží ukojí

však těm lžím smát se musím
a pak i já se hnusím
však ale jinak to nejde
co vlastně na tom sejde

nebudu součástí komedie
žiju ve světě duševní harmonie
a dál si jí nenechám rušit
to co nastane ted nechtějte tušit
Autor ostuda lidstva, 22.12.2010
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí