Vločky..

Vločky..

Anotace: .. vločky

Koukejte děti
jak vločky tančí
povětřím letí
chloupky beránčí!

Jedna za druhou
sypou se dolů
nebes zásluhou
vzduch víří spolu

tanečkem v bílém
krajkoví z ledu
zkus sečíst - kolik
máš jich v dohledu

Padají k zemi
ukládají se
k dárkům s mašlemi
dárkové mise

jež sněhem míří
na saních k dětem
vločkové chmýří
z balíčků smetem

když noc nadejde
kolem stromečku
náš dům se sejde
z vloček - drobečků

kapka na šňůrce
zlaté se třpytí
z krystalků v ruce
roztálo kvítí

kdy pak se znova
na vločky změní
Vánoc - doslova
součást stěžejní?.. .. .. .. ...
Autor Petbab, 22.12.2010
Přečteno 337x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, padající do neznáma, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, James Libustka, slnečnica, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jůůů..ta je krásně vločková,krása nasněžená ve slovech ST!

23.12.2010 11:32:00 | xoxoxo

Moc hezká.

22.12.2010 19:08:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí