Utopie

Utopie

Anotace: ...

Sbírka: Obnažená duše

Zkus otevřít oči
a vidět svět
takový jaký je
pak možná pochopíš
proč přestala jsem se smát
snad úsměv
někdy vrátí se mi zpět
prozatím marně však hledám
zbytky svého štěstí
život je jen utopie
co místo radosti
nás svede na rozcestí
Autor TedelyBear, 22.12.2010
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., stravla, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne všechno se dá v životě ovlivnit, ale dost událostí ano.
A hodně neovlivnitelného se může přijmout.

22.12.2010 18:03:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí