Otroci času

Otroci času

Anotace: Je to trochu ujeté, ale myslím že to má něco do sebe.

Sbírka: De amore et alia

Život volný kdysi býval
a nikdy si času nevšímal
skončil den a začala noc
a nevnímal svět jeho moc.

Pak se začal čas měřit
a lidé začli v něj věřit.
Co však ten čas má být
co nám všem nabíd.

Životy nám ničí
a kráse se příčí
hory i doly skolí
a nikdy nic nepovolí.

Říká nám, že život končí
a na každého jednou skočí
všechno, co je krásné zničí
a všechny nás pomalu ničí.

Jeden den či jedna noc
už je toho na nás moc
postavme se moci času
pozvedněme sílu hlasu

Zničme čas a buďme svobodní
buďme pány našich životů
řekněme si konečně dost
a žijme už jen pro radost.

Radost žít a život milovat
nenechme si někým kralovat
žijeme přeci jenom jednou
a je to chvilka pro nás celou.

Pozvedněme naše hlasy
a nehleďme na časové pásy
čas se měří všude stejně
a drží se nás pořád věrně.

Společně ho zničíme
a sami sobě si za to vděčíme
zničme spolu tuhle zlou sílu
a najděme společnou víru.
Autor Jiskroid, 22.12.2010
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí