Chceš spatřit štěstí?

Chceš spatřit štěstí?

Anotace: Básnička je pocit z krásného vánočního dárku od kamarádky která je mi sestrou. Věnovala mi hrneček s puntíky a svou sbírku básní - učiněný poklad. Díky Janinko

Sbírka: Korálky z Peckovska

Veliký hrneček s bílými puntíky
krásně mi voní v něm lahodné bylinky
Oběma rukama jeho bříško obejmu
A zasním se...

Tak jako když jsem byla malá
a na princezny si hrála

Zasním se po druhé...
Přikápnu kapku slivovice k bylinkám
Já vím, že se to nemá
Ale je tu zima

Zasním se po třetí...
Otevřu knížku mladé básnířky
Začtu se do krásných slovíček
A malou škvírkou pod dvířky
uvidíš štěstí a zelený hrníček

(S díky ezilifredě)
Autor ada.cat, 22.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, stravla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí