Eskymáci

Eskymáci

Anotace: Zničí tu všecko, nechají smrt, a Eskymákům zbude jedno velké prd...

Každý správný Eskymák
pardon, Inuit, nebuďme rasisté
ujíždí na zmrzce – to zajisté!
Když je v iglú zima
A to je vždycky –
Říkají si: prima…
„Zmrzlina nám neroztaje
Tyramisu nezmrzne
Dáme maso do mrazáku…
U ohně nám rozmrzne.“
Eskymáci nemaj problém
Mráz čas vždycky zastaví
Jejich svátky – klidu, míru
Závidíme mužnou sílu.
Závidíme krásné děti
Je jich jako smetí… za severním pólem…
„Tudíž hodně?“
„Proč myslíš?“
„Lidé zničí vlastně všecko.“
„I to, co jim nepatří?“
„Patří či nepatří
oni se nekmotří.“
Zničí tu všechno, nechají smrt
A Eskymákům zbude jedno velké prd.
Autor Frýda, 22.12.2010
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí