Růže

Růže

Anotace: našla jsem na facebooku a připsala k tomu

Martina Hellešicová
Ať růže na cestu sypou se Ti,
ať každé přání splní se Ti,
ať rozkvete Ti růže květ,
ať máš život jako med.
Ať máš vše, co si budeš přát,
...ať máš svou lásku komu dát,
ať má Tě někdo rád.
Ať najdeš ruku, co v žalu Tě pohladí,
rozum, co v nouzi Ti poradí,
přítele, který Tě nezradí.


*
*

*

Rouz Nováková
a já jsem Tvůj kamarád
ať voní Ti růže květy
víš kdo jsem já?
růže zelená
co v dešti
...políbí Tvou tvář
a Ty pláčeš a ptáš se
proč právě já
jsem musela okusit Tvou vůni
jsem sedmilhář
co vůní umí pěkně lhát
a vzít Ti sen
vílo probud se
je nový,vonný den...Rouz
Autor Quigleika, 22.12.2010
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Psavec, Gabrielle, Kars, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za básničku, růžičku z mého foťáčku :-)
http://fotoalba.cz/fotky/21573783

05.01.2011 21:39:00 | Kars

díky:-)))

05.01.2011 21:39:00 | Quigleika

Smutněnkově hezká.

05.01.2011 21:29:00 | carodejka

kdosi trpí a je mi to moc líto...

22.12.2010 22:27:00 | Quigleika

Smutně hezká.

22.12.2010 22:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí