Vítej svátku Vánoční

Vítej svátku Vánoční

Anotace: ............

Vítej svátku Vánoční
Proč jsi k nám tak netečný ?
Nezlobíme celý rok.
Nebudeme ani na přesrok!

Ježíšek nám nadělí
Autodráhu s konzolí
Holčičkám pak ve víru
Jednu velkou barbínu….

Tatínkovi žiletky
A ponožky k tomu.
Mamince pak punčošky
A na svetr vlnu….

Babičce dá šampony
Na její bílé vlásky
Na dědečka zbylo
Trochu Boží lásky….

Stromek se nám rozzáří
Ve své plné kráse
Rolničky tiše cinkají
Na hřbetech koníků zdá se….
Autor v.hercik, 22.12.2010
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí