Smělé plány

Smělé plány

Anotace: Ještě nevím o čem to bude

Sbírka: Utopi jeeeeeeeeeeeeeeeee

Tak nějak podléháme
a z věkem podlézáme
své vlastní mosty

žena mně vyčítá
že jsem moc otevřený
někdy až sprostý

V mládí chtěl jsem stavět hrady
ted jsem rád že jsem tady
v houpacím křesle

No a při změnách tlaku
držím se plicních vaků
tvářím se sklesle

Vzpomínám na své plány
prohlížím pohlednice
měst kde jsem nebyl

Po nocích u fotbalu
s pivem a cigaretou
nadávám jaký jsem debil

Jak to Ti"Naši"kazí
jak to zas podělali
zaháním nudu

Na závěr čtyři vodky
večer vyměnit spodky
a vypláchnout hubu!
Autor Hadejede, 22.12.2010
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

esté za pravdivou živočišnost za vtip a atmosféru - fakt dobrý

04.07.2011 20:42:00 | Elisha

A co sprcha? :-)

17.03.2011 22:01:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí