Smrt ebenového draka

Smrt ebenového draka

Anotace: ...vábit tyto tvory mohou pouze lovci...

Ebenový drak
ze vzduchu byl sestřelen
stačil pouhý prak
nebyl nikým oželen

Ebenové svaly
zdatné a slabší
se nikoho neptaly
co je pro ně snažší

Ebenové souhvězdí
na křídlech draka
z posledních sil zaběsní
obřími zuby tlama zacvaká

Umírá obklopen lovci
čekajících na jeho smrt
nářkem posledním zařve nad kopci
ve chvíli, kdy se z měsíce stane tenký srp

A za noci s čtvrtkou měsíce
i když my je nevidíme
umírá draků nejvíce
my ty draky nevábíme...

...vábí je pouze lovci
čtyřnozí vlci půlnoční
co zadáví rádi ovci
oni jsou věru útoční

...a v útoku vždy zvítězí...
Autor Tomáš Přidal, 23.12.2010
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí