Cesta lásky

Cesta lásky

Anotace: .. ?

Sbírka: 2010 Prosincová

Kreslit tak prsty cestu lásky
na tvá holá záda
chci ti šeptat jak mám tě ráda

Kreslit tak prsty cestu lásky
na tvá bedra
chci ti šeptat, že jsi ten, kterého bych ráda svedla

Kreslit tak prsty cestu lásky
na tvou šíji
chci ti šeptat, že jsi ten, pro kterého žiji
Autor Satha, 23.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Zasr. romantik, hašlerka, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí