Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

Zastav se na chvíli
nech tiše listí padat ze stromů
lehce dopadnout na barevnou zem

nech vánek ať si hraje s tvými vlasy
ať je splétá
a pak nechává volně padat na ramena
roztáhni paže nebraň se jeho objetí
ucítíš jak tě jemně svírá
a nutí tě se usmívat

zakloň hlavu
vyhlížej ptáky hledající větev na kterou usednou
sleduj je za letu
dá se toho od nich hodně naučit

zavři oči a poslouchej píseň podzimní
není tak teskná jak ji má člověk zažitou
Autor Dreamer.Z, 24.12.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Any 4, Emmelia, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí