vánoční

vánoční

Anotace: když už sou ty svátky

zejtra je svátek
pro mě jen pátek
další v týdnu den
kdy půjdu si ven

určitě nebudu dělat hálo
co nějaké dítě mi dalo
ani nebudu truchlit
s večeří se večer kuchtit

prostě se na ně vyseru
když už je tolik nežeru
možná se taky ožeru
ale ideu vám neberu

nenechám si chcát do xichtu
kvůli tomu zažitku
co je jen na jednu noc
pro mě to fukct není moc
Autor ostuda lidstva, 24.12.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí