Kam se poděl klid...?

Kam se poděl klid...?

Anotace: Byl klid na duši, ale zmizel. Proč? Vím to a nechci si to přiznat.

Byla to hloupost
teď už to vím.
Místo lásky mám bolest
je to splín.

Vždycku je někdo navíc
holt jsem to já.
ležím doma a mám zápal plic
někde daleko je láska má.

Přeji té jeho slečně
ať je jí věrný
a má ji rád.
Tak jak mě nikdy neměl...
Autor Blair, 24.12.2010
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí