Mým láskám

Mým láskám

Anotace: vánoční blues mojí hlavy

Až padne noc
a vánoční ticho
se snese jako vločka,
zapálím vám, moje lásky,
svíčku včelího vosku.

A potom v pokoji
ucítím sladkou vůni
medu
a našeho milování.

Budu pít a možná plakat

A až farář na mši
řekne Amen
a rozezní se zvony,
tou čarodějnou nocí
přijdou vaše stíny a řeknou,
že jsem lump
a že mě milovaly...
Autor Zubr, 24.12.2010
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí