Vánoční

Vánoční

Anotace: ...

Křišťál
v záři slunce vína
hladinu skla rozčeří
vlasy
do mého klína
tvé
mým vzkříšením
po rtech stékají
dve prstíky
mlčení.

V solné jeskyni
svíce čtyř stěn
a můj kocour Garfield
s cukrovím
mlaskavé vnímání neviňátek
minulosti hříšné
a
čekání
kdy u dveří
zvonek zazvoní...
Autor cevert, 24.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Lota, Květka Š., Monsignore, James Libustka, CULIKATÁ, spare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí