..lelkující..

..lelkující..

Anotace: opět v partu Enigmana / je to inspirace k nezaplacení

Sbírka: ..splétání pramenů..

Je bloudivá / opustí a přijde
Přijde a opustí / třeba to někdy vyjde

Ale nezačne si o sobě myslet nic
Je prostoobyčejná v odraze zřítelnic

Lelkuje po světě i po vesmíru
Hledá své tunely i černou díru
kam mizí do svých galaxiií

By mohla v novém těle přijít
By mohla steak si dát
na kauci, co je akorát

A pobaveně pozorovat jiné

I toho, kdo ji možná zase mine

Pozná a vytuší ten záchvěv od výšky
když zašeptá; „ tak zpátky tady jsem
hej, podal bys mi oříšky?

…klidně si jeden taky vem´….
Autor šuměnka, 24.12.2010
Přečteno 395x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Iv, janewe, Mbonita, jedam, střelkyně1, CULIKATÁ, Květka Š., Špáďa, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bonitko cenná
Ty mně vždy dostaneš na kolena…

26.12.2010 08:49:00 | šuměnka

super***

26.12.2010 00:20:00 | janewe

v srdcích kde nesídlí
i v obydlí kde nelelkuje
smutno a prázdno ..je

ST

25.12.2010 18:41:00 | Mbonita

Lelkující, a přesto činná,
co touhu usedat na oči má,
do srdcí živé hloubit rýny,
probouzet vášně, vonět klíny...

Vždy všechna srdce přála si ji,
co žijí v naší galaxii.

24.12.2010 22:19:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí