atmosféra

atmosféra

Anotace: .

chtěl jsem
spousty věcí
nechat nést a
španělsky kvést
s bolestí ve
smrtelný a
svíjející se
atmosféře
štěstí a smůly;
kvetu

-

ou krysy hynou
a blázen se směje
je mladý
nejlepší
mračící se
poslední
piják v baru

-

dej mi šanci a
chci to cejtit
na poslední kůži
jedný
nebezpečný otázky
proč?

-

spokojeně
jdi do prdele a
usměj se
zeleně
modře a
červeně

-

poseru se
hnědě, možná,
kdo ví, směle;
vždyť lidé už nekálej...
Autor humus, 24.12.2010
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, malá slečna, pamp_elka, Sladkalu, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí