"Antidepresivní rybička"

"Antidepresivní rybička"

Anotace: ....někdy se pohádky stanou součástí našeho života...

Zná oceán tvých nádechů
Tikotem času jsou jí údery srdce.
Stříbrný prach v nějž se rozpadá
Obaluje tvoje plíce.

Jseš její vesmír
A ona je tvojí podstatou

Plave jen tam, kam jí dovolíš
Hledáš návnadu kterou jí nasytíš
Je myšlenkou, kterou neztratíš.
Vzpomínkou i zítřkem do nějž se probudíš

Je tebou
Autor urcite.me.neznas, 24.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: démon zatracení, Gabrielle, Helena Lovecká, Isquieasuus, malá slečna, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí