..úžas nebolí..

..úžas nebolí..

Anotace: ..a jízda s Enigmanem pokračuje..

Sbírka: ..splétání pramenů..

říkám Ti;
"těBůh Hogboone“
A často s Tebou hovořím;

slovy, co zvuku neplatí
co jdou svým vlastním posunem
a když míjejí starý Řím
a /su/ na které sedíš
tak křídly máchaj´ke spasení

Ty chráníš svoje mohyly

Vánoční mašle na Tě hledí
A na plachtoví hned se mění
co stabilitu posílí…

tak neleť, zůstaň na palubě
i s tváří, co se neholí

buď slyšen šepot
křídel v hudbě
snáší se k Tobě jejich třepot

…úžas je stav, co nebolí...
Autor šuměnka, 25.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 26
Poslední tipující: Skywalker, Holis, Mbonita, Javavia, jedam, hašlerka, Špáďa, Jiná, zenge, střelkyně1, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí