Do dna a na dno

Do dna a na dno

Anotace: ...

V sobotu večer U peciválů
Lacinná slova a pózy
Křečovitý smích
Štekle a sukničky
Kurvy a kurvičky
Od Baru se ozývá
Až do dna
Do dna sklenice
Až na dno
Na dno tvojí duše
Podotknul suše
Jinak neuveřil bys
Že láhev vodky
Skýtá jiný svět
Jenž v neděli ráno
Mizí jako fatamorgána
Spolu se záblesky
Předešlé noci
Ukrytými v podzimní mlze
Jejíž kapičky
Se mi usazují v plicích
Při každém dalším vdechu
A se silným kašlem zjištuji
Že jsem stále jen človek
Zahánějící ranní spleen
Který mne opustí dřív
Než alkohol
Zmizí z mé krve
……….Spolu s ním
I představa srdečního vetřelce……..
Autor Sharáda, 25.12.2010
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí