Prázdno(tá)

Prázdno(tá)

Anotace: ....

1.
Nepočuješ z očí
nevidíš z uší
ani necítiš z rúk
pohltila ťa
tichá zákerná sviňa
nasilu votrená
do myšlienok
nakazila telo
úzkosťou

2.
vybledol sedemročný
rámik na stene
obrástol krachom
odpadol mučením
zostal po ňom iba
dávno mŕtvy
vzťah

3.
odrezal ti ruky
a hodil ich do mora
zanechal
zvyšok špongie
vyžmýkanej
zo slín a hlienov
uväznený
v opustených ústnych
sutinách
Autor MikroB, 25.12.2010
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí