Hledač pravé smrti

Hledač pravé smrti

Anotace: Hledání smyslu života je jen zákeřnou iluzí bohyně zvané Naděje

Vratké nohy na špici čepele,
břit (tvá opora) libuje si v krvi vyvřelé,
nešťastník co životu chtěl dát darem cestu,
cestu s cílem, s odpověďmi.

Pod tebou chřtán propasti bezedné,
snad Moloch nechá čelisti své ještě chvíli sevřené,
nad tebou chór andělský provází tvé putování,
tvé smysly slepou nadějí škádlí,
ta(příteli) tě brzy z těch výšin srazí...

Slábne v proražené duši vzpomínek jas,
Teď poznal jsi že nemá tvář,
už ani vlastně nevíš koho hledáš,
a na chladné oceli navěky usínáš.
Autor Lukáš Sláma, 25.12.2010
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí