Kolikrát

Kolikrát

Anotace: kolikrát..

Kolikrát si říkám,
jestli tou správnou cestou jdu,
kolikrát si říkám,
jestli je správné,
že proti všemu protestuju.
Kolikrát denně ohlédnu se zpět
a kolikrát hledím na cestu vpřed.
Kolikrát chci křičet,
kolikrát zas smát,
kolikrát se za svůj život spálím...
ale kolikrát si uvědomíš,
že tě někdo má opravdu rád?
Autor monyka, 25.12.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí