Možnost

Možnost

Anotace: ...

Otvírají se zhojené rány,
srdce přestalo mi v hrudi hřát,
nevidí před sebou žádný začátek,
a mé tělo nemá sílu se s ním prát.

Moje srdce se zastavilo,
nechce se už rozbušit,
tak mi pověz, co mám dělat,
jak má zase začít znovu bít.

Stín usnul na mé tváři,
hledím do tmy svých možností,
hledám něco, co není,
srdce zahaluje se do pláště chladnosti.

Přestávám vnímat čas,
někdo uchopil mě za ramena,
otvírám oči,
zbyla jen díra v mém srdci vypálená.

Vždycky je tu jiná možnost…
Autor Damína, 25.12.2010
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí