Havraní vlasy

Havraní vlasy

Anotace: ...

Havraní vlasy ti bičujou líce
Na stole září zas černá svíce
Vánoční čas je zase tady
Nastává okamžik – okamžik pravdy
Máš mě furt ráda? Nebo je to jen zmar
Těším se z vyhlídky nahřátých már..
Autor Chašmodský, 25.12.2010
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Fighting Dreamer, Demotivovná Dezorientace, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí