Vigilie štědrého dne

Vigilie štědrého dne

Anotace: Vánoční. Vznikala od dvaadvacátého do dneška.

Město voní rybinou

Jak se s nimi všichni mazlí
dají jim jméno a pak
- - - - ránu
do hlavy

Trpí na pohrdání

Pak spálené rybí šupiny
- - - - z komína
smísí se s mlhou Dopadnou
- - - - s deštěm
- - - - někde

A kostma nakrmí kočky

Město voní připálenou rybinou
- - - - purpurou
- - - - pokrytectvím
- - - - jehličím

Voní rybinou

Zítra je večeře
Autor Bůchví..., 25.12.2010
Přečteno 476x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., Gabrielle, Nikotin, Squat_the_world, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je přesně ta atmosféra, pěkně

27.12.2010 19:38:00 | Squat_the_world

O tom to je.

27.12.2010 18:00:00 | Bůchví...

Kdo krmí rybíma kostma kočky???

27.12.2010 14:20:00 | slunovrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí