noční jezdec

noční jezdec

Anotace: takhle jednou bílou tmou

Sbírka: z mé hlavy - duše

noční jezdec jede tmou
jede jede za tou svou
jede jede bílým dnem i sněžnou nocí
popoháněn láskou,tou zvláštní mocí

jede klidně s rozvahou
nohu s plynem nemá s podlahou
však s hlavou horkou mladé lásky
jede k nohám svojí krásky

jede jede dlouho i chvíli
jede k dalekému cíli
jede jede s plnou nádrží
snad do cíle mu palivo vydrží
Autor ondrejsu, 25.12.2010
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí