Teď

Teď

Klíží se mi oči
a moje mysl pod vlivem
Jelzina
už pomalu usíná
a o to víc jí trápí, či
nerada přijímá
fakt,
že nevíš o mém básnickém střevě.
Němě dívám se do ticha
ikdyž sem tam zatiká
hudba
a obrazovka zabliká
ale to nic nemění na tom
že se mi chce spát
a nikdo nechce se mnou hrát
hry na icq.
Autor Demotivovná Dezorientace, 26.12.2010
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pojď hrát tady s námi v modré!
Tvoje básně zdaj se dobré...
Ty máš střevo, ony duši.
Ale Tvoji. Fakt jim sluší.

29.12.2010 23:22:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí