..do příběhu..

..do příběhu..

Anotace: v inspiraci střelkyně1 / děkuji, ale to ona ví...

Poutníčci bledí světem jdou
Ve tvářích z růže odhodlání
A nad řádky se oči sklání
V napětí, jak si povedou…

Znaveni v krocích zpomalují
A únavu si nesou dál
Tak jak jim autor přichystal
Svým příběhem si trpně plují…

Jen čtenář vleže na polštáři
Se ději vkládá v emocích
Na jeho nohách též je sníh
A poutníkům zas oči září

od ohně, který v krbu plá
Ač dalek je a přitom blízko
To propletení hoří jiskrou
Co ozáří snad celou pláň…

A přání bývá skutkem dění
A skutek bývá odměnou
Kdy tíseň scvrklá v ramenou
Se na víru a lásku změní…

Jen já Vám totiž rozumím
Ač na pohovce v teple ležím
Jen já tu Vaše kroky střežím
Jen já znám chlad mrazivých zim

Však za úbočím domek malý
A v něm najdete požehnání
Ó poutníci mí potrhaní
Z cest znavení, však světa znalí…
Autor šuměnka, 26.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 26
Poslední tipující: Špáďa, Dota Slunská, Mbonita, hašlerka, Květka Š., střelkyně1, WhiteSkull, la loba, Jiná, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šumi je nádherná,skvělá...úsměv si mi vykouzlila:)

26.12.2010 12:02:00 | střelkyně1

Nádherná...

26.12.2010 08:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí