Zápal plic

Zápal plic

Anotace: skutečnost...bohužel

Zápal plic, kdo má víc?
Voda v plíci, tělo v nemocnici
a smutný děj...
Jen ty se chlapče směj !

Horečka k nebi letá, já volám anděla,
náděj ta nevzkvétá, "tos" holka nechtěla...

Tělo mi umřelo - zástava srdce,
prý se mi nechtělo, znělo to trpce
dál už žít...

Modrá, jak obloha, jak chrpa v poli,
byla má ruka, když anděl zle volil.
Kapačkou do žíli, vždy znova volili
a nikdo se na nic neptal...

Díky, díky vám...
Autor Mersii, 26.12.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí