Hrady z písku

Hrady z písku

Anotace: taková lyrická

Hodinová ručička usíná
a vše kolem tichem se zahalí,
nedopitá sklenice od vína,
rudá studem, zvětrává v povzdálí.

Hrady z písku příliv nám nezboří,
Bůh je světlo, tak zapalme svíčku,
ať jen pro nás svítí a neshoří.
...
Ještě nekonči, můj večerníčku.
Autor Grimble Gromble, 26.12.2010
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkná oproti Tvým ostatním..je jiná....proto jen T

03.08.2011 21:06:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí