Hůl a pero

Hůl a pero

Anotace: Myslíme si, že vidíme všechno, ale přitom nám to nejdůležitější vždycky uniká... Další z prapodivných pokusů. :P

Do ruky pero či hůl?

Snad slepce tuší obdarují
By mol stvořit svět
V němž temnota svůj květ
Promění v lítosti sluj

Když to, co nablízku dřímá, člověk nevidí,
Jak dokáže být osamělá prázdnota…

Za nocí bezhvězdných nerozezná siluety lidí
a propast zoufalství zdá se mu být bezedná.

Do ruky pero… či hůl?
A bloudit světem nepoznaným…

Snad může s mocí papíru
Připodobnit lidem tmu
Jenž den za dnem svým zrakem vnímá.

Do ruky hůl či pero?
Má cenu ukazovat, co nachází v každém z nás?
Přestože to cítí, nestačí jiným světa čas
By poznali nitro jejich zčernalé…

Každý zapomíná, že strast i radost jeho není jediná…
Autor deep inside, 26.12.2010
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí